Mainos
Mainos

Avainlippu näkyy tv-toimialalla

MTV Oy:n kotimaisille ohjelmille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Avainlippu-tunnuksen käyttöoikeuden MTV Oy:lle sen kanavilla esitettäville Suomessa valmistetuille tv-ohjelmille. Avainlippu on myönnetty ensimmäistä kertaa Suomessa tv-toimialalle. MTV:n kanavien kotimaisten ohjelmien takana on suuri määrä laadukasta suomalaista tv-tuotantoalan työtä.

- Tunnuksen käyttö on kahdella tavalla erinomainen asia. Se osoittaa, kuinka suuri työllistäjä MTV3 ja Sub ovat suomalaisille sisällöntuottajille. Toisaalta kanavillamme jo entuudestaan suomalasten hyvin tuntema Avainlippu saa jatkossa valtavasti lisää näkyvyyttä, MTV Oy:n toimitusjohtaja Pekka Karhuvaara sanoo.

Avainlippu-tunnus tulee näkymään MTV MEDIAn tv-kanavien eli MTV3:n ja Subin sekä MTV3 Kanavapakettiin kuuluvien kanavien kriteerit täyttävien ohjelmien yhteydessä. Ensimmäisen kerran tunnus nähdään Tanssii Tähtien Kanssa –ohjelman finaalin yhteydessä äitienpäivänä 11.5.2008.

Suomalaisen työn liiton Avainlippu-tunnus voidaan myöntää tuotteille, jotka on valmistettu Suomessa ja niiden kotimaisuusaste ylittää selvästi vaaditun rajan. Avainlipun käyttöoikeus on voimassa kolme kalenterivuotta. Kun MTV Oy:n Avainlipun käyttöoikeus vuoden 2011 lopussa päättyy, voi MTV hakea käyttöoikeutta uudelleen.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme