Mainos
Mainos

Blogin haaste meikittömyyteen käynnisti huikean ilmiön

Netissä on käynnissä mielenkiintoinen ilmiö, jossa useat naisbloggaajat ovat julkaisseet itsestään kuvia täysin meikittöminä.

Tyyliä metsästämässä -blogin Veera Korhonen haastoi Naked truth -postauksessaan bloggaajia meikittömiin kuviin. Tällä hän halusi herättää keskustelua vallitsevien kauneusihanteiden tiukoista raameista.

Hän yllättyi itsekin haasteensa suosiosta.

– Kirjoittaessani postauksen ja haastaessani muita bloggaajia ajattelin, että olisipas hauskaa jos vaikka neljä tai viisi bloggaajakaveriani innostuisi asiasta. Aivan käsittämätöntä, että haasteeseen on tällä hetkellä tarttunut jo parisataa bloggaajaa.

Korhonen on kuvien lisäksi onnistunut herättämään haasteellaan paljon keskustelua sekä monien blogien kommenttibokseissa että Facebook-sivuilla.

– Suurin osa on kokenut aiheen hyväksi ja tärkeäksi ja sanonut, että vallalla olevat kauneusihanteet todellakin tarvitsisivat venyttämistä.

"Omasta peilikuvasta kannattaa tykätä"

Korhonen arvostelee nykyisiä kauneusihanteita, jotka asettavat naiselle liian tiukat raamit. Aiheesta pitää keskustella.

– Tärkein pointti tässä aiheessa on se, että omasta peilikuvasta kannattaisi oppia tykkäämään ja muidenkin ihmisten kohdalla katsoa syvemmälle kuin vain ulkokuoreen. Annetaan armoa itselle ja muille, Korhonen tiivistää.

Korhonen on mielestään onnistunut postauksessaan.

– On hienoa, jos kaiken kirjoittamani hömpän keskellä yksikin ihminen kokee saaneensa jostakin kirjoittamastani tsemppiä ja kimmokkeen ajatella jotain toisin. Kaikki me ollaan meikin, photoshoppauksen ja muun alla yhtä alastomia – ja samalla kauniita.

Korhosen Tyyliä metsästämässä -blogissa kävijämäärä on postauksen ansiosta viime päivinä räjähtänyt. Eilen sivulla pistäytyi peräti 20 000 uniikkia kävijää, kun tavallisesti sivulla käy vastaava määrä ihmisiä kuukaudessa. Sunnuntaista keskiviikkoaamuun uniikkeja kävijöitä on ollut jo 40 000.

Ilmiön käynnisti Tyyliä metsästämässä-blogin Veera Korhonen.

Muiden meikittömys-haasteeseen osallistuneiden blogeja:

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme