Mainos
Mainos

Bon Jovi täräytti: Steve Jobs tuhosi musiikin kuuntelusta nautinnon

Rokkari Jon Bon Jovi on kritisoinut kovin sanoin Applen edesmennyttä ikonista johtajaa Steve Jobsia.

Huffington Post toteaa verkkosivuillaan olevan kiinnostavaa, että Bon Jovi ei kritisoi laittomia musiikkilatauksia, vaan puhtaasti musiikin kuuntelusta nykyään saatavaa fiilistä. Hänen mielestään Applen iPod-soittimet ja iTunes-kauppa ovat tuhonneet ihmisten saaman kuuntelunautinnon.

Huffington Post viittaa brittilehti Sunday Timesin artikkeliin, jossa Bon Jovi muistelee lapsuuttansa New Jerseyssä ja sitä kuinka hän alunperin rakastui musiikkiin. Bon Jovin mukaan Jobs vei uuden sukupolven musiikinkuuntelijoilta mahdollisuuden rakastua musiikkiin samalla tavalla.

- Nykynuoret ovat kadottaneet kokemuksen siitä, millaista on laittaa kuulokkeet korvilleen, pidellä levyn kantta käsissään ja uppoutua levyn musiikkiin. Se oli maagista aikaa. Ihmiset tekivät ostopäätöksen levyn kannen perusteella. He eivät tienneet miltä levy kuulostaisi, vaan he katsoivat kannen kuvia ja kuvittelivat sen mielessään. Siinä oli kauneutta, kommentoi Bon Jovi.

-Ihmiset tulevat vielä kysymään, että mitä oikein tapahtui. Steve Jobs on henkilökohtaisesti vastuussa musiikkibisneksen tappamisesta, hän täräyttää.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme