Mainos
Mainos

Brasiliaiset kuluttavat teknologiaan - ruoka toissijaista

Tuoreen tutkimuksen mukaan brasilialaiset kuluttavat enemmän rahaa teknologiahankintoihin kuin ruokaan.

Brasiliaisen Getulio Vargas Foundation -tutkimussäätiön tekemä selvitys paljasti, että viime vuonna 1,7 prosenttia brasilialaisperheiden budjetista käytettiin Internetin ja kaapelitelevision kustannuksiin. Ainoastaan 1,3 prosenttia rahasta laitettiin papuihin ja riisiin, jotka ovat brasilialaisten perusravintoa.

Teknologiahankintoihin käytetty raha on kolminkertaistunut Brasiliassa neljän viime vuoden aikana. Samaan aikaan Brasilian hallitus etsii keinoja maassa vallitsevan nälän ja köyhyyden kukistamiseksi.

Brasilia on yksi maailman suurimmista ruoan tuottajista, mutta maassa vallitsee valtava elintasokuilu köyhien ja rikkaiden välillä. Latinalaisen Amerikan suurimmassa maassa lähes yksi kolmasosa kansalaisista on liian köyhää syödäkseen kunnolla päivittäin. Lähes 50 miljoonaa brasiliaista ansaitsee alle dollarin päivässä, jonka vuoksi nälkä on jokapäiväistä.

(MTV3-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme