Mainos
Mainos

CNN laajenemassa Skandinaviaan

Amerikkalainen televisioyhtiö CNN suunnittelee digitaalisen uutistoiminnan aloittamista Skandinaviassa, kertoi CNN:n aluejohtaja Arthur Bastings.

Lähetykset on tarkoitus aloittaa Tukholmasta vuoden sisällä. Bastings kieltäytyi kertomasta, minkä yhtiön kanssa CNN ryhtyy tekemään yhteistyötä Ruotsissa.

Aftenposten-lehdelle antamassaan haastattelussa Bastings paljasti kuitenkin neuvotelleensa pitkään ruotsalaisen TV4:n kanssa.

Bastingsin mukaan keskusteluja on mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa käyty myös Norjassa. CNN:n levittäytyminen Skandinaviaan lisäisi merkittävästi uutiskilpailua alueella. Bastings kertoi, että suunnitteilla on uutislähetyksiä maiden omilla kielillä ja että osa uutisista käsittelisi Skandinaviaa.

CNN on sijoittanut merkittävästi toimintaansa Euroopassa viime aikoina. Yhtiö lähettää Lontoon-toimipisteestään uutisia 50 tuntia viikossa. CNN on keskittynyt Euroopassa toistaiseksi talousuutisiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme