Mainos
Mainos

Codeonline ja Springtoys yhdistyvät

Suomeen maailman suurin langattoman viihteen kokonaispalvelujen tarjoaja.

Suomalaiset mobiiliviihteen edelläkävijäyritykset Codeonline ja Springtoys yhdistävät voimansa. Yhdistymisen tuloksena Suomeen syntyy maailman suurin mobiiliviihteen kokonaispalvelujen tarjoaja. Syntyvällä uudella yrityksellä on riittävät resurssit vastata operaattoreiden kiihtyvään mobiiliviihteen kysyntään.

Interaktiiviset mobiilipelit ovat yhä laajempien kuluttajaryhmien jokapäiväistä viihdettä. Codeonlinen ja Springtoysin toimittamia mobiilipelejä on jo yli 200 miljoonan kuluttajan saatavilla kaikissa maanosissa. Tilattuja ja maksettuja pelitapahtumia kertyi vuonna 2001 yhteensä yli 50 miljoonaa. Vuonna 2002 yritysten tavoitteena on moninkertaistaa pelitapahtumien määrä ja saavuttaa merkittävästi uusia potentiaalisia kuluttajia.

- Operaattorit etsivät luotettavaa kokonaispalvelun tarjoajaa, jolla on monipuolinen pelivalikoima, koeteltu konseptiosaaminen ja vahvat teknologianäytöt. Meillä on valmis kansainvälinen jakelukanava ja sopimukset yhteensä yli kolmenkymmenen operaattorin kanssa. Yhdessä pystymme vastaamaan markkinoiden haasteeseen ja ottamaan alalla maailmanlaajuisesti johtavan aseman, Codeonlinen toimitusjohtaja Maija Hämäläinen kertoo.

- Tällaista mobiiliviihteen osaamisryvästä ei ole saman katon alla missään muualla maailmassa. Teknologiamme täydentävät ihanteellisesti toisiaan: meillä on monipuolista osaamista nykyisistä ja tulevista päätelaitteista, Codeonlinen vahvuutena taas on suuren liikenteen mahdollistava pelialusta. Tämä on luonteva kehityspolku viime syksynä aloittamallemme yhteistyölle, Springtoysin toimitusjohtaja Janne Turunen kertoo.

Yhdistyminen toteutetaan osakevaihdolla. Yhdistymisen toteutuminen edellyttää vielä yhtiöiden osakkeenomistajien lopullisen hyväksynnän. Yhtiön toimitusjohtajaksi tulee Codeonlinen nykyinen toimitusjohtaja Maija Hämäläinen. Molempien yritysten ydinjohto jatkaa työskentelyä uudessa johtoryhmässä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme