Mainos
Mainos

Codeonlinesta Codetoys

Mobiiliviihdeyritys Codeonlinen ja Springtoysin helmikuisen yhdistymisen tuloksena syntyneen yhtiön nimeksi on valittu Codetoys Oy. Yhtiö on maailman suurin mobiiliviihteen kokonaispalvelujen tarjoaja.

Codetoysin tavoitteena on vahvistaa asemaansa mobiiliviihteen kasvavilla kansainvälisillä markkinoilla. Yrityksen toimittamia mobiilipelejä on tällä hetkellä tarjolla jo yli 200 miljoonalle kuluttajalle ympäri maailmaa. Vuonna 2001 Codetoysin mobiilipelit keräsivät yli 50 miljoonaa tilattua ja maksettua pelitapahtumaa. Vuonna 2002 yrityksen tavoitteena on moninkertaistaa pelitapahtumien määrä ja kasvattaa pelien potentiaalista käyttäjäjoukkoa.

Yrityksen asiakkaiden ja kumppanien joukossa on useita mobiilioperaattoreita, päätelaitevalmistajia sekä tuotemerkkejä ja sisältöjä hallinnoivia yhtiöitä. Joukossa ovat mm. Disney, Hasbro, Motorola, Nokia, Vodafone, Orange, Swisscom ja Virgin Mobile.

Tutkimuslaitos Datamonitorin ennusteiden mukaan langattoman viihteen kansainväliset markkinat kasvavat vuoteen 2006 mennessä 17,5 miljardiin dollariin vuodessa. Langattomien viihdepalveluiden käyttäjien määrän Datamonitor ennustaa nousevan 500 miljoonaan kuluttajaan.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme