Mainos
Mainos

Conan O´Brienilta jälleen rankkaa herjaa Applesta - Katso videot

Koomiko Conan O´Brien on tehnyt jälleen hulvatonta pilaa kuumista teknologisista puheenaiheista.

Conanin tiimi julkisti useita videoita ja Twitter-viestejä aprillipäivän aikana, joissa Conan sanoi mm. hankkineensa teknologiasivusto Mashablen omistukseensa ja antaneensa potkut sivuston toimitusjohtalle Pete Cashmorelle.

Conanin aprilli-tykitys alkoi heti sunnuntaina aamuyöllä hänen kirjoitettua Twitterissä seuraavasti: Mashable on menettänyt otteensa. Joten tästä hetkestä lähtien otan asiat hallintaani. TERVEHDITTY OLKOON UUSI TOIMITUSJOHTAJA.

Conanilta tuli koko sunnuntain ajan valeviestejä ja kamalia tuotearvosteluita. Conan pilaili mm. Twitterin kustannuksella ja esitteli "manuaaliset tviitit", joiden käyttöön ei tarvita sähköä. Kyseessä oli kynä ja paperia.

Conan herjasi jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä Applea esittelemällä "varastamansa" Apple iTV:n. Laite paljastuikin vanhaksi kuvaputkitelevisioksi.

Viimeisessä videossa Conan totesi huomanneensa, että hän olikin ostanut vahingossa Mash TV:n fanisivut ja luovuttavansa Mashablen luotsaamisen takaisin Cashmorelle.

Conanin nettisivuilla todetaan, että tarkoitus ei ollut oikeastaan huijata yleisöä, mutta kuvausryhmällä oli hauskaa toteuttaa älyttömyyksiä.

Viime kuussa Apple oli myös Conanin herjan kohteena, kun koomikko teki pilaa uuden iPadin mainoksesta. (8.3.2012)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme