Mainos
Mainos

Conanin kaljamainos pilkkasi ruotsalaisia

TV-juontaja Conan O'Brien esiintyi sunnuntaina mainoksessa, joka pilkkasi ruotsalaisia, mutta oli myös conanmaisen itseironinen. Mainos esitettiin amerikkalaisen jalkapallon loppuottelun Super Bowlin välissä NBC-kanavalla. Sen näkivät kymmenet miljoonat amerikkalaiset.

Conanin tv-spotissa mainostettiin Bud Light-olutta.

Mainos alkaa siitä kun Conanin agentti houkuttelee tähteä mainokseen. Conan suostuu vasta, kun agentti vakuuttaa, että mukamainos esitetään vain Ruotsissa.

Tässä muka vain Ruotsissa esitettävässä mainoksessa Conan konttaa olutpulloa kohti pupukorvissa ja hihattomassa, punaisessa topissa eurodiskon tahtiin sekä hokee mainoslausetta "vroom, vroom, partystarter".

Loppukuvassa mainos onkin päätynyt New Yorkin Times Squaren valotaululle, mikä saa ohikulkijat vinoilemaan O'Brienille.

Useissa ensiarvioissa Conanin mainosta pidettiin Super Bowlin parhaana. Kolmenkymmenen sekuntin mainos Super Bowlin välissä maksaa kolme miljoonaa dollaria. Super Bowlista on muodostunut myös mainostajien kilpailu.

Katso mainos tästä linkistä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme