Mainos
Mainos

Demarissa neuvotellaan henkilöstön vähentämisestä

Uutispäivä Demari aikoo vähentää henkilöstöään. Neuvottelut henkilöstön kanssa on tänään aloitettu sen jälkeen, kun Kustannus Oy Demarin hallitus oli hyväksynyt yhtiön talouden tervehdyttämiseen tähtäävän toimiohjelman.

Lehtiyhtiön toimitusjohtaja Heikki Nykänen kertoi, että neuvotteluissa on kysymys noin kymmenen työntekijän vähentämisestä sekä organisaatiomuutoksista. Nykäsen mukaan vähentämispaineiden taustalla ovat media-alan yleiset ilmiöt eli ilmoitusmyynnin vähentyminen ja levikin lasku.

Demarissa työskentelee vajaat 60 henkilöä, joista noin 40 Helsingin toimituksessa tai aluetoimituksissa, joita on Turussa, Tampereella, Vaasassa, Kokkolassa, Seinäjoella ja Lappeenrannassa.

Vuonna 1895 Työmiehen nimellä aluksi ilmestynyt ja monia nimenmuutoksia läpikäynyt Uutispäivä Demari on SDP:n pää-äänenkannattaja.

Pitkät perinteet omannut Turun Päivälehti yhdistettiin viime helmikuussa Demariin. Tämän fuusion jäljiltä Uutispäivä Demarilla on Turussa edelleen noin kymmenen henkilön yksikkö.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme