Mainos
Mainos

Deutsche Telekom ja Microsoft mobiiliyhteistyöhön

Saksalainen teleoperaattori Deutsche Telekom aikoo tukeutua ohjelmistojätti Microsoftiin yritysasiakkaidensa mobiilipalveluiden tarjonnassa. Hanke koskee matkapuhelimesta tai kannettavasta päätteestä yrityksen omiin tietoverkkoihin ja sähköpostiin pääsyä.

Deutsche Telekomilla ja Microsoftilla on jo joitakin testiyrityksiä Saksassa. Kaupalliseen käyttöön palvelut on tarkoitus saada ensi kesänä. Yhtiöt ovat harjoittaneet aiemminkin yhteistyötä.

Saksalaisyhtiö sanoi haluavansa tehdä tietoverkkoihin pääsyn kannettavista laitteista mahdollisimman helpoksi. Deutsche Telekom tukee myös amerikkalaisyhtiön suunnitelmia kehittää tietokoneissa yleisesti käytössä olevaa Windows-ohjelmistoaan vastaava ohjelmisto kännyköihin. Sitä on tarkoitus käyttää saksalaisyhtiön mobiilioperaattorin T-Mobilen palveluissa.

Yhteistyön Deutsche Telekomin kanssa katsotaan vahvistan Microsoftin suunnitelmia vallata ohjelmistoillaan myös mobiilimarkkinat. Maailman suurin matkapuhelinoperaattori Nokia on tehnyt töitä kaikille avointen ratkaisujen saamiseksi.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme