Mainos
Mainos

Digikamerat käyvät kaupaksi netissä

Myös yö- ja oloasuja myydään paljon perinteisten seurapelien ohella.

Verkkokauppa NetAnttilan julkaiseman suosikkilistan mukaan joulukuun ehdoton hittituote on euromääräisen myynnin perusteella ollut digikamera. Myös perinteiset seura- ja lautapelit tekevät paluuta pukinkonttiin.

Lukumääräisesti eniten on myyty joulun perinteisiä suosikkeja, naisten satiiniyöpaitoja ja untuvatöppösiä. Teknisistä laitteista ostetaan digikameran lisäksi pelikonsoleita, kotiteatteripaketteja, tallentavia dvd-soittimia ja kamerapuhelimia.

Eurooppalaiset tekivät jo viime vuonna jouluostoksia internetin kautta jopa vilkkaammin kuin amerikkalaiset. Syynä pidetään eurooppalaisten postimyyntiyhtiöiden laajentumista internetiin.

Internetin kautta käytävän kaupan osuus kaikesta päivittäistavarakaupasta jää edelleen alle prosentin, vaikka päivittäistavaroita on voinut ostaa internetin välityksellä Suomessa jo vuodesta 1998.

Ruoan nettikauppa ei ole täyttänyt sille asetettuja odotuksia, vaan nettikauppojen lukumäärä on pudonnut Suomessa vuoden 2000 paristakymmenestä noin kymmeneen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme