Mainos
Mainos

Digitaalisuus innostaa kuluttajia

Valtaosa suomalaisista digiboksin tai digi-tv:n omistajista on valmis suosittelemaan laitetta tuttavilleen, kertoo liikenne- ja viestintäministeriön kyselytutkimus. Digilaitteissa on ollut kuitenkin runsaasti teknisiä ongelmia.

Tällä haavaa noin kolmanneksella suomalaistalouksista on jonkinlainen digivastaanotin. Liikenne- ja viestintäministeriön kyselytutkimuksen mukaan valtaosa digilaitteiden omistajista on valmiita suosittelemaan laitteita myös tuttavilleen.

Suuri osa kansalaisista pitää kuitenkin analogisen television teknistä laatua ja ohjelmatarjontaa riittävänä. Monet odottavat myös digilaitteiden hintojen laskua.

Joka neljännellä digiboksin tai digi-tv:n omistajalla on ollut ongelmia laitteiden käytössä. Teknisiä ongelmia on ollut jopa runsaalla kolmanneksella.

Yleisimmin digisovitin on 30-44-vuotiaiden ikäryhmällä ja lapsiperheillä. Analogiset televisiolähetykset loppuvat Suomessa elokuun 2007 lopussa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme