Mainos
Mainos

Disney-hahmojen AR Emojit tulivat Galaxy S9 -puhelimille – toistaiseksi saatavilla vain Minni ja Mikki Hiiri

Samsung esitteli Galaxy S9 -puhelimien julkistuksen yhteydessä kilpailijan Applen Animojeille. Samsungin AR Emojit ovat saatavilla Galaxy S9 -puhelimissa ja kyseisiä 3D-hahmoja toteutetaan myös yhteistyössä Disneyn kanssa. Nyt ensimmäiset Disney AR Emojit ovat tulleet saataville.

AR Emoji -kameratilassa voi tehdä itsestään AR Emojin tai hyödyntää jo valmiita 3D-hahmoja. Kameratilassa voi myös lisätä kasvoihinsa Snapchat-tyylisiä naamiota. AR Emojien Disney-paketin voi ladata Galaxy S9 -puhelimille suoraan kamerasovelluksesta. Automaattisesti Disney-paketti ei tule puhelimiin, vaan se täytyy ladata.

Tällä hetkellä ladattavana on Mickey Mouse & Friends AR Emoji -paketti, jossa on omat AR Emojit Minni Hiirelle ja Mikki Hiirelle. Samsungin mukaan Disney-yhteistyön ansiosta myöhemmin tulee saataville hahmoja myös Frozenista, Ihmeperheestä ja Zootropoliksesta (eng. Zootopia).

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme