Mainos
Mainos

Dragon Ball -sarjakuvakirjojen myynti keskeytetään

Dragon Ball -sarjakuvakirjojen myynti Suomessa keskeytetään. Päätöksestä ilmoitti Dragon Ballin suomalainen kustantaja Kustannus Kolibri tänään. Dragon Ball nousi maassamme otsikoihin, kun sen arvioitiin sisältävän mahdollisesti viittauksia pedofiliaan.

Kirjojen suomalainen kustantaja korostaa, että lapsia ei ole suunniteltu sarjan kohderyhmäksi. Jos kohderyhmäksi koetaan lapset, arvostelua voidaan Kustanus Kolibrin mukaan pitää perusteltuna.

Kustannus Kolibri on syntyneen kohun laannuttamiseksi keskeyttänyt neljän Dragon Ball -teoksen myynnin. Kustantaja on myös pyytänyt kirjojen ainoaa jakelijaa Rautakirjaa palauttamaan myyntipisteissä jäljellä olevat Dragon Ballin kappaleet.
Akira Toriyaman piirtämä Dragon Ball edustaa japanilaista manga-sarjakuvaa. Toriyaman sarjakuva, kuten manga lajityyppinäkin, on noussut maailmanmenestykseksi.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme