Mainos
Mainos

Ei ollut varma, oliko lammessa ruumis vai mallinukke, päivitti kuvan Facebookiin ja poistui paikalta – somekansa huolestui ja soitti poliisille

Päivityksen tehnyt henkilö ei ollut varma, oliko lammessa ruumis vai mallinukke. Sen sijaan, että hän olisi soittanut poliisille, henkilö päivitti näkemästään kuvan paikalliseen Facebook-ryhmään.

Tapauksesta kertoo yhdysvaltalainen sanomalehti The Salt Lake Tribune. Lehden mukaan tapaus sattui Ogdenin kaupungissa, Ohiossa tiistai-iltana. Poliisi sai lukuisia yhteydenottoja huolestuneita kansalaisilta kuvan julkaisun jälkeen. Viranomaisten saamien vihjeiden perusteella poliisit löysivät lammesta kuolleen 51-vuotiaan miehen.

Kuvan julkaissut henkilö ei koskaan ottanut yhteyttä polisiin. Poliisin mukaan miehen kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta.

Päivitys on nyt poistettu paikallisesta Facebook-ryhmästä. Paikallinen poliisi kuitenkin muistuttaa, että poliisille on aina syytä ilmoittaa, mikäli luulee näkevänsä jotain epäilyttävää.


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme