Mainos
Mainos

Ekopeikko-cd-rom: Ympäristötietoutta lapsille

Lapsille on tehty ongelmajätteistä kertova romppu. Ekopeikko opettaa lapsia lajittelemaan kotoa löytyviä ongelmajätteitä oikein. Päiväkotia tai ala-astetta käyville lapsille tarkoitetun ympäristöpelin ovat julkaisseet Ylä-Savon aikuiskoulutuskeskus ja kahdeksan ongelmajätealan yritystä.

Hämeenlinnassa, Haukiputaalla, Hollolassa, Iisalmessa, Pietarsaaressa ja Vaasassa toimivat yritykset järjestivät tänään valtakunnallisen ympäristöpäivän. Ekopeikko-cd-romin lisäksi kerrottiin myös yritysten yhteisestä Eco-Net-projektista.

Tapahtuman avasi ympäristöministeri Pekka Haavisto kuvapuhelinyhteydessä kaikille kuudelle paikkakunnalle. Ensimmäinen lapsille suunnattu ympäristöpeli on tarkoitettu tukemaan erityisesti päiväkotien ja ala-asteen ensiluokkien ympäristökasvatusta.

-Ympäristövalistus on aloitettava jo pienestä pitäen. Siinä syy rompun tekoon, kertoo toimitusjohtaja Reijo Kyyrä Hämeenlinnan Puhtaanapito Oy:stä. Rompusta on tarkoitus tehdä myöhemmin versioita eri-ikäisille lapsille ja nuorille.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme