Mainos
Mainos

Eläinaktivistit tukkivat turkistuottajien internetpaikan

Turkisten vastustajat aikovat tukkia turkistuottajien internetyhteyksiä turkishuutokaupan aikana huomenna maanantaina. Eläinten vapautusrintaman tukiryhmän internetsivu www.animal-liberation.net/finland kehottaa kannattajiaan häiritsemään turkistuottajien tietoliikennettä.Turkistuottajat Oyj:stä kerrotaan, että häiriköinnillä ei ole mitään vaikutusta huutokauppaan.

Ekoterroristit aikovat "istua" turkistuottajien tietoliikenneväylällä huomenna kello 11-14. Sähköisessä mielenosoituksessa käytetään apuna ohjelmia, jotka toistavat jatkuvasti osoitteen päivityspyyntöjä. Samanlainen kampanja kohdistui helmikuussa amerikkalaisten turkistarhaajien osoitteeseen. Vaikutukset jäivät silloin vähäisiksi.

Turkistuottajat Oyj:stä kerrotaan, että häiriköinnillä ei ole mitään vaikutusta huutokauppaan. Internetpaikka on suojattu siten, että sivuille pääsyyn vaaditaan suojausvahvistus. Lisäksi sivuja hoitava palvelin sijaitsee aivan muualla kuin huutokauppapaikalla.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme