Mainos
Mainos

EMI osti Poko-Rekordsin

EMI Group (Finland) on ostanut Poko Rekords-yhtiön. Poko Rekords on Suomen menestyneän independent levy-yhtiö. Poko jatkaa itsenäisenä yrityksenä jolla on oma markkinointi nykyisen henkilöstön jatkaessa tehtävissään. Pokon myynti ja jakelu siirtyy BMG:ltä EMIlle. Samalla Pokon perustaja Epe Helenius jatkaa Pokon toimitusjohtajana.

Pokon menestyksekkäimpiä artisteja ja yhtyeitä ovat Eppu Normaali, joka on myynyt yli miljoona albumia sekä J.Karjalainen, Ismo Alanko, Popeda, Yö, 69 Eyes ja Aknestik.

Poko on perustettu vuonna 1972 alunperin musiikkikauppana ja postimyyntiyrityksenä joka vuonna 1977 laajentui levy-yhtiö ja kustannustoimintaan.

EMI Finland on EMI Group plc:n tytäryhtiö ja on toiminut Suomessa yli 28 vuotta. EMI:n kuuluisimpia kotimaisia artisteja ovat mm.Hector, Neljä Ruusua, Agents & Jorma Kääriäinen, CMX ja Markku Aro. EMI:n Suomen organisaatioon kuuluu 22 henkeä.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme