Mainos
Mainos

Enderon Jesse Jokinen erosi

Informaationhallinnan ratkaisuja toimittavan Endero Oyj:n hallitus on päättänyt hyväksyä toimitusjohtaja Jesse Jokisen esittämän eropyynnön toimitusjohtajan ja hallituksen jäsenen tehtävistä. Ero astuu voimaan välittömästi.

Eropyynnössään Jesse Jokinen ilmoittaa, että häneen liittyvä julkinen keskustelu saattaa vahingoittaa yhtiön toimintaa ja sen kehittämistä ja että tästä syystä hän eroaa suunniteltua aikaisemmin.

Samassa kokouksessa Endero Oyj:n hallitus nimitti yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi yhtiön varatoimitusjohtajan Kimmo Koposen ja uudeksi varatoimitusjohtajaksi yhtiön operatiivisena johtajana toimineen Timo Luhtaniemen. Hallituksen työryhmässä valmisteltuja nimityspäätöksiä aikaistettiin Jokisen eroilmoituksen johdosta.

Jesse Jokisen Endero-osakekaupat ovat olleet julkisen arvostelun kohteena. Viimeksi tänään Helsingin Sanomat kertoi Jokisen tehneen runsaasti osakekauppoja ja jopa rikkoneen sisäpiirisäännöksiä koskevia määräaikoja.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme