Mainos
Mainos

Etkö twiittaa tai pelaa älypuhelimellasi? Se voi johtua tuloistasi

Tuoreen tutkimuksen mukaan varakkaat ihmiset eivät käytä älypuhelintaan pelaamiseen tai Twitterin käyttöön.

Sen sijaan reippaasti rahaa ansaitsevat katsovat älykännyköillään uutisia. He myös käyttävät matkustukseen tai talouteen liittyviä sovelluksia.

Luxury Instituten teettämässä tutkimuksessa keskityttiin yli 150 000 dollaria vuodessa ansaitsevien ihmisten tapoihin käyttää älypuhelinta.

Uutistoimisto Reuters kertoo teknologiasivuillaan, että tulos on ristiriidassa tutkimusyhtiö Nielsenin tulosten kanssa. Nielsenin tutkimuksessa todettiin, että keskivertokäyttäjillä juuri pelit ja sosiaalinen verkottuminen ovat pääosissa älypuhelinten käytössä.

Varakkaat ihmiset ovat keskimääräistä vanhempia, joten tämä vaikuttaa osaltaan älypuhelimen käyttöön. Luxury Instituten mukaan lisääntyvä varallisuus muuttaa kännykän käyttöä vähemmän viihteelliseen suuntaan.

- Ikää, perhettä, varallisuutta ja sijoituksia kertyessä ihminen tarvitsee merkityksellisempiä sovelluksia kuin pelaamiseen tai chattaamiseen tarkoitettuja ohjelmia, kommentoi Luxury Instituten johtaja Milton Pedraza.

Keskimäärin varakkaat lataavat puhelimillaan selvästi vähemmän sovelluksia kuin normaalituloinen käyttäjä.

Varakkaiksi luokitelluista älypuhelimen käyttäjistä 45 % käytti Applen iPhonea. Android-puhelinta käytti 35 % ja BlacBerryä 25 %.

Luxury Instituten tilaamaan tutkimukseen haastateltiin yli 600 ihmistä joiden keskitulot olivat 295 000 dollaria vuodessa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme