Mainos
Mainos

Etsitkö kaupungin muodikkainta puhelinta - Miltäpä kuulostaisi Prada? Katso video

Matkapuhelinvalmistaja LG ja luksusmerkki Prada ovat julkistaneet yhteistyönsä uusimman tuloksen. Kyseessä on "Prada Phone by LG 3.0", jonka tarkoituksena on yhdistää muoti ja kilpailukykyinen tekniikka keskenään.

Teknologiasivusto Engadget kertoo, että muotiluomuksesta löytyy nykyisille älypuhelimille tyypillinen 8 megapikselin kamera sekä LG:n 4,3:n tuuman kirkas NOVA-näyttö 800 x 480p resoluutiolla.

Luonnollisesti Prada-tuotemerkki on näkyvästi esillä puhelimen edessä ja takana. Prada-imago näkyy myös laitteen muokatussa Android Gingerbread-käyttöjärjestelmässä. Teemana on tyylikäs mustavalkoisuus, kuten oheisella videolla näkyy. LG:n mukaan uusi Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmäversio on tulossa laitteeseen.

Engadgetissa kerrotaan, että laite tuntuu kädessä yllättävän kevyeltä ja taustan materiaali auttaa hyvän otteen saamisessa. Kännykkä on lisäksi vain noin 9 mm paksu, joka edustaa nykypuhelinten siroa luokkaa.

Konepellin alta löytyy 1 GHz tuplaydinprosessori sekä 8Gt:n muisti, jota voi laajentaa muistikortin avulla.

LG:n ja Pradan muotipuhelimen odotetaan tulevan ensin Etelä-Korean ja Euroopan markkinoille. Uutuuspuhelimen hinnasta ei ole kuitenkaan vielä tietoa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme