Mainos
Mainos

EU hyväksyi Deutsche Telekomin One2One-kaupan

Euroopan komissio on hyväksynyt Deutsche Telekomin ja brittiläisen matkapuhelinoperaattorin One2Onen kaupan. Saksalaisyhtiön tiedottaja Hans Ehnert kertoi myöhän tänään komission todenneen, ettei Deutsche Telekomin hankinta nostanut sitä määräävään markkina-asemaan Britanniassa.

Eräät saksalaiset alueelliset teleyhtiöt olivat vastustaneet Deutsche Telekomin aikeita. Yhtiöt lähettivät komissiolle kirjeen, jossa ne totesivat, ettei hankinta vahvista Deutsche Telekomin asemaa ainoastaan Britanniassa vaan myös Saksassa.

DT on Saksan suurin puhelin- ja kaapeliverkkoyhtiö. One2One on puolestaan pienin Britannian neljästä matkapuhelinyhtiöstä. Sen omistajat ovat Cable&Wireless ja MediaOne International. DT ilmoitti viime kuussa, että se ostaa One2Onen 6,9 miljardin punnan hinnalla. Brittiyhtiön markkinaosuus on 16 prosenttia, millä osuudella DT nyt pääsee saarivaltion markkinoille.
(STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme