Mainos
Mainos

EU-kokous: Toimittajille kuohuvaa ja kansallislauluja

Helsingin EU-huippukokouksen puitteet ovat kaikin puolin komeat, ja se näkyy myös pienimmissä yksityiskohdissa. Kokouspaikalle saapuva toimittaja saa jo kättelyssä mukaansa mustan olkalaukun, josta löytyy pullo shampanjaa ja kaksi lasia, cd-levyllinen EU-maiden kansallislauluja, Helsingin kaupungin liikennelaitoksen päivälippu sekä tietysti Helsingin kartta.

Shampanja ja lasit on pakattu millennium-kuljetuspakkaukseen, jossa lasit ja pullon voi kuljettaa mukanaan esimerkiksi uudenvuodenaattona ilotulituspaikalle.

Lahja on näyttävä, varsinkin kun otetaan huomioon että se jaetaan kaikille huippukokouksesta uutisoiville toimittajille, joita on tuhansia. Vaikka lahja annetaan suomalaiseen tyyliin joulukortin kera ja sen ojentaa tonttulakkipäinen tyttö, sisältö ei ole niinkään Suomi-kuvan kohottamista vaan yleisempää Euro-tavaraa.

Toimittajille tarjottavissa välipaloissa suomalaisuus sen sijaan näkyy; saatavana on mm. perunarieskaa.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme