Mainos
Mainos

Euroopan tulvat rikkoneet tietokoneita

Keski-Euroopan pahimmat tulvat vuosikymmeniin ovat tehneet vesivahinkoja myös lukuisissa toimistorakennuksissa. Vesi on rikkonut tietokoneita ja tuhonnut tiedostoja.

Tietoturvayhtiö Norman Ibas kertoo, että lukuisat yritykset ovat pyytäneet apua tietojen palauttamisessa veden vaurioittamilta tallennusvälineiltä. Tänään yhtiön laboratorioon saapuu 500 kappaletta DLT-nauhoja wieniläisestä tehtaasta Itävallasta.

Tehdas sijaitsee alueella, josta noin 45 000 neliömetriä on jäänyt 2 metriä korkean veden alle. Varmistusnauhoja säilytettiin tehtaalla erityisessä turvasäilössä, mutta nauhat saivat vesivaurioita veden vuotaessa sisään ilmastointijärjestelmän kautta.

Norman Ibas -yhtiö kertoo, että nykyisin on mahdollista pelastaa tiedostoja, jotka ovat altistuneet palovaurioille, vesivaurioille ja muille vastaaville vahingoille.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme