Mainos
Mainos

Extreme Duudsonit kieltäytyvät sakkolapusta

Extreme Duudsonit eivät aio maksaa Lahden poliisin heille langettamaa sakkoa. Reipashenkisistä tempauksistaan tunnettu ryhmä on saamassa 30 päiväsakkoa syyllistyttyään sukupuolisiveellisyyden loukkaamiseen Salpausselän kisojen iltaohjelmassa viime perjantaina.

Esityksensä päätteeksi kaksi Duudsoneista riisuuntui alastomaksi ja sai lunta päälleen lumilingosta. Lahden poliisin mukaan moinen käytös ei ollut soveliasta perheille tarkoitetussa yleisötilaisuudessa.

-Ristus, sakkojahan ei makseta. Kun saatiin Suomen kansa sellaaseen hurmokseen, että ne jaksoivat seistä 15 asteen pakkasessa hurraten Suomelle vielä kahden päivän ajan, niin palkinto ja diplomihan me ansaittaisi, kommentoi Jukka Duudsoneista sähköpostitiedotteessa.

-Salonojakin jäisi ennätyssakkoineen kakkoseksi, jos meidän jokaisesta julkisesta viuhahduksesta olisi kirjoitettu sakko. Sakkolapun kohtalo ratkaistaneen aikanaan Lahden käräjäoikeudessa, jos Duudsoneiden päätös maksamatta jättämisestä pitää.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme