Mainos
Mainos

F-Secure ja Siemens yhteistyöhön

Saksalainen Siemens ja tietoturvayhtiö F-Secure kertoivat tänään aloittavansa myynti- ja markkinointiyhteistyön.

Tietokone säpissä

Jatkossa Siemensin yhdistettyjen puhe- ja dataverkkojen toimittaja voi markkinoida F-Securen tuotevalikoimaa yritysasiakkailleen, operaattoreille ja Internet-palveluita tarjoaville yhtiöille. Siemensille yhteistyö merkitsee myös sitä, että sillä on käytettävissään tietoturvatuotteiden teknistä tietotaitoa.

F-Secure hyötyy Siemensin kansainvälisten myynti- ja tukipalvelukanavien laajuudesta ja yhtiön osaamisesta turva-alan ratkaisuissa. F-Securen tuotteistoon kuuluu mm. palomuuripalvelimia, virustorjuntajärjestelmiä, virtuaalisten yksityisverkkojen suojausohjelmistoja sekä datan salausjärjestelmiä.

Siemensin puhe- ja dataverkkojen toimittajan Information and Communication Networks Groupin eli ICN-ryhmän liikevaihto on 11,4 miljardia euroa ja tulos 692 miljoonaa euroa. ICN:n palveluksessa on maailmanlaajuisesti 53 000 henkilöä.
(STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme