Mainos
Mainos

Facebook haastettiin oikeuteen "jyräävän toiminnan" takia

Facebookin tulevaa, käänteentekevää Timeline-ominaisuutta vastaan on nostettu oikeusjuttu tuotemerkkirikkomuksesta. Chicagossa sijaitsevan pienen Timelines.com -yhtiön kerrotaan nostaneen lakijutun Facebookia vastaan viime torstaina.

Timelines.com on keskittynyt sosiaalisen leikekirjapalvelunsa kehittämiseen vuodesta 2008 lähtien. Teknologiasivusto TechCrunch kertoo, että Timelines.com-sivustolla ihmiset voivat tallentaa ja jakaa omia tai historiallisia tapahtumia ja lisätä tapahtumiin liittyviä kommentteja, linkkejä ja kuvia.

Nyt Timelines.com valittaa, että Facebookin uusin ominaisuus saattaa tuhota sen toimintaedellytykset. TechCrunhin mukaan Timelines.com vaatii kieltomääräystä, jolla Facebookilta estettäisiin pienen yhtiön "jyrääminen ja mahdollisesti sen koko liiketoiminnan eliminointi".

Facebook esitteli Timeline-ominaisuutta vasta hiljattain yhtiön F8-kehittäjäkonferenssissa. Sen avulla palvelun käyttäjät voivat kertoa ja jakaa elämäntarinansa kuvin, videoin jne.

Timelinea pääsee tässä vaiheessa käyttämään kehittäjäversiona. Julkisen version odotellaan ilmestyvän lähiaikoina.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme