Mainos
Mainos

Facebook kielsi posliininännit

Australialainen korukauppias Victoria Buckley koki Facebookissa melkoisen yllätyksen saatuaan viikonloppuna kuusi varoitusta sivuilleen laittamasta valokuvasta.

Varoitus koski kuvassa näkyvää alastonta Ophelia-posliininukkea, kertoo The Melbourne Age -lehti. Facebookin mukaan kuvat, jossa näkyvät lähinnä posliininuken nännit sisältävät "sopimatonta sisältöä"

Buckley sai käskyn poistaa kuvat sivuiltaan.

Korukauppiasta Facebookin kuvakielto kummastuttaa. Buckley kertoo kuvan nuken toimineen inspiraationa omille koruilleen, jonka vuoksi hän käyttää sitä myös mainoskuvissaan.

- Hyvänen aika, puhumme nyt nuken nänneistä. Minulla on liikkeeni ikkunassa samoja julisteita, enkä ole saanut niistä kertaakaan kielteisiä kommentteja. Myös nukke itse on näyteikkunassa, Buckley kertoo.

- On myös perustettu Michelangelon faniryhmiä, jonka sivuilla on Daavid-patsaan kuvia. Miksi se on hyväksyttyä, mutta tämä ei, hän kysyy.

Buckley päätyi sensuroimaan sivuilleen laittamat kuvat. Hän on myös perustanut Facebookiin Save Ophelia-sivuston, jossa hän kampanjoi kuviensa puolesta.

(MTV3)

Lue The Melbourne Age -lehden uutinen.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme