Mainos
Mainos

Facebook kopioimassa taas Snapchatilta: Avatarit tulossa

Facebook on taas kopioimassa Snapchat-palvelua, kun Facebook on saamassa avatar-hahmot. TechCrunch uutisoi, että palvelun Android-sovelluksessa kyseinen ominaisuus on tällä hetkellä piilotettuna. Avatar-hahmot muistuttaisivat paljon Snapchatin Bitmoji-hahmoja. Avatar-hahmot Facebooks-sovelluksesta löysi kehittäjä Jade Manchun Wong.

Avatarien hiustyyliä, -väriä, ihonväriä ja kasvojen tyyliä voisi halutessaan muokata. Avatareja voisi käyttää esimerkiksi Messenger-keskusteluissa tai Facebookin kommenteissa.

Facebook on myöntänyt kehittävänsä avatar-hahmoja. ”Etsimme uusia tapoja, joilla ihmiset voivat ilmaista itseään”, Facebookilta kerrotaan. Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin avatar-hahmojen julkinen testaus aloitetaan.

Vielä ei ole tietoa, miten avatar-hahmon luominen tapahtuu. On mahdollista, että Facebook luo avatarin Samsungin AR Emojien tyyliin automaattisesti kuvan perusteella, minkä jälkeen omaa hahmoa voi muokata.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme