Mainos
Mainos

Facebook testaa uutta kommentointimahdollisuutta – herätti someraivon jo testausvaiheessa

Ensin Facebook uudisti tilapäivityksiään ominaisuudella, jonka avulla lyhyelle tilapäivitykselle saa värikkään, kuviollisen tai jopa liukuvärjätyn taustan. Nyt uhan alla ovat Facebookin kommentit.

Facebookin värikkäät ja silmiinpistävät tilapäivitykset ovat jakaneet mielipiteitä, lähinnä negatiiviseen suuntaan. Silti yhteisöpalvelu on aloittanut värikkäiden kommenttien testaamisen. Uuden ominaisuuden myötä kommentit saisi siis sävy sävyyn karmeiden liukuvärjättyjen päivitysten kanssa.

Tällä hetkellä uutta ominaisuutta testataan muutamilla käyttäjillä, ja se toimii ainakin aluksi vain Facebookin mobiiliversiossa. Sosiaalisessa mediassa uusi toiminto on kerännyt lähinnä haukkuja.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Viime joulukuussa Facebook läväytti käyttäjien silmille vihatut, värikkäät päivitykset, ja vastikään ne otettiin käyttöön myös WhatsAppissa.

Facebookin kommenttien testivaihe on samanlainen kuin värikkäiden päivitysten kohdalla, kertoo ensimmäisenä aiheesta uutisoineen The Next Webbin Matt Navarra. Ominaisuus on nyt testiryhmän käytettävissä ja näkyy kaikilla käyttäjillä ja laajenee mahdollisesti myöhemmin suuremmalle yleisölle.

Värikkäiden kommenttien testausvaihe ei välttämättä tarkoita sitä, että ominaisuus otettaisiin varmasti käyttöön. Hetken voi vielä huokaista helpotuksesta, mutta Facebookin kommenttikenttien väriloistoon kannattaa ehkä alkaa varautua jo henkisesti.

Lähteet: Metro.co.uk, Mashable, The Verge, Twitter

***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme