Mainos
Mainos

Facebook-uudistus ei rysähdä vielä kertaheitolla niskaan

Facebookin kohistu aikajana-ominaisuus ei tule käyttäjille vielä kertarysäyksellä. Uudistuksen on kerrottu tapahtuvan muutamien viikkojen sisällä, mutta Facebook ei ole vielä ilmoittanut mitään yksittäistä päivää, jonka jälkeen uudet profiilit ovat kaikilla käyttäjillä.

– Haluamme edetä hitaasti tämän julkaisun kanssa, Facebookin tuotekehittelyä johtava Chris Cox on todennut uudistuksesta.

Osalla käyttäjistä uusi aikajana jo kuitenkin löytyy.

Uuden profiilin käyttöönsä saaneet ovat reagoineet uudistukseen erittäin kaksijakoisesti. Siinä missä osa käyttäjistä hehkuttaa rakastavansa profiiliuudistusta, osa taas vaatii jo nyt mahdollisuutta käyttää vanhaa Facebook-profiilia.

Moni on raportoinut myös yllättävistä ongelmista. Käyttäjien mukaan kaikki pelit eivät ole toimineet uudistusten myötä ja osa käyttäjistä kertoo, ettei ole saanut ilmoituksia ystävien päivityksistä. Myös muita ongelmia on raportoitu.

– Otin käyttööni aikajanan ja se näkyi hyvin Macilla ja toimi kaksi päivää iPadissani ja iPhonessa. Mutta nyt kirjauduttuani ulos ja uudelleen sisään, profiilini on muuttunut takaisin vanhaan muotoon. Mitään ratkaisua asiaan?

(MTV3)

Katso Pekko Ylösen juttu (Seitsemän uutiset 29.9.2011)

Ota aikajana käyttöön jo nyt seuraamallanäitä ohjeita.

Keskustelu aikajanasta Facebookin sivuilla

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme