Mainos
Mainos

Facebookiin pian Snapchatista tutut filtterit? Näin ne toimivat

Facebook testaa parhaillaan Snapchatista tuttuja filttereitä mobiilisovelluksessaan.

Etukameran avulla hassuja filttereitä kuviin lisäävä ominaisuus on suosittu Snapchatissa, mutta nyt myös Facebook haluaa filtterit palveluunsa.

Facebook aloitti filttereiden testaamisen viime viikolla Irlannissa. Filtterit ovat pitkälti samankaltaisia kuin Snapchatissakin: kamera tunnistaa ihmisen kasvot ja lisää filtterin avulla kuvaan liikkuvia ominaisuuksia. Lisäksi Facebookissa kuviin voi lisätä esimerkiksi sydämiä tai kuplia.

Toinen testissä oleva ominaisuus on nimeltään Direct, jonka kautta filtterillä otettuja kuvia voi lähettää yksittäisille Facebook-ystäville tai ryhmille. Kuvat jäävät palveluun 24 tunniksi, jonka jälkeen katoavat.

Facebook on aiemminkin kopioinut surutta Snapchatin ominaisuuksia. Esimerkiksi Facebookin omistamassa Instagramissa on voinut jo hyvän aikaa luoda Instagram-tarinoita, jotka niin ikään ovat tuttuja Snapchatista.

Käytännössä uudet filtterit avautuvat käyttäjille Facebookin mobiilisovelluksen vasemmasta ylänurkasta napauttamalla.

 

Lähde: Cnet


Näin paljon tekstaamiseen meni aikaa ennen älypuhelimia:


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme