Mainos
Mainos

FiComiin uusia jäseniä

Digita Oy, Telenordia Oy ja Reiniko Oy ovat liittyneet Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry:n uusiksi jäseniksi.

Vuoden alussa toimintansa aloittaneen FiComin jäsenmäärä kasvoi nyt kahteenkymmeneen, joista Finnet-liitto edustaa yhteensä 49 paikallista puhelinoperaattoria. FiComin suurimmat jäsenet ovat liikevaihdossa mitattuna Sonera, Suomen Posti, Elisa Communications, Finnet-liitto, Hewlett-Packard, Ericsson ja Siemens. Kaikkien jäsenten yhteenlaskettu Suomen liikevaihto oli viime vuoden lopussa noin 35 miljardia markkaa ja niiden Suomen toimipisteissä työskenteli yhteensä yli 43 000 ihmistä.

FiCom on lisäksi tehnyt yhteistyösopimuksen TIEKE Tietotekniikan kehittämiskeskus ry:n kanssa. TIEKE on tietotekniikan toimialan yhteistyöorganisaatio, joka toimii elinkeinoelämän ja julkisen sektorin yhteistyön edistäjänä tietoyhteiskunnan käytäntöjen rakentamisessa.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme