Mainos
Mainos

FST:n Jakobsson ohjelmajohtajaksi Ruotsin televisioon

Ylen ruotsinkielisen tv:n eli FST:n ohjelmajohtaja Leif Jakobsson siirtyy ohjelmajohtajaksi Ruotsin televisioon. Ylen mukaan Ruotsin television johto julkisti asian tänään.

Nimitys ei ollut täysi yllätys, sillä 48-vuotiaan Jakobssonin siirtyminen tehtävään oli esillä monissa tiedotusvälineissä maanantaina.

Ruotsin tv ei ole Jakobssonille mikään uusi tuttavuus, sillä hän toimi pari vuotta 1990-luvun puolivälissä Ruotsin tv:n kulttuuri- ja musiikkitoimituksen päällikkönä sekä apulaisaluepäällikkönä Tukholmassa. Vuonna 1997 hän palasi Suomeen FST:n ohjelmajohtajaksi.

Ruotsin tv on ollut ilman pysyvää ohjelmajohtajaa sen jälkeen kun Mikael Olsson sai potkut noin vuosi sitten, koska hän oli sotkenut yhtiön maksukortin ja oman taloutensa. Suunnittelupäällikkö Thomas Nilsson on toiminut viime vuoden yhtiön tilapäisenä ohjelmajohtajana.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme