Mainos
Mainos

FT: Vuoden miehiksi Googlen perustajat

Talouslehti Financial Timesin mukaan kuluneen vuoden ansiokkaimmat miehet ovat menestystarina Googlen kehittäjät.

Financial Timesin valintaraati on nimennyt Vuoden miehiksi internetin hakukoneen Googlen perustajat Sergei Brinin ja Larry Pagen. Lehden mukaan 32-vuotiaiden miesten kehittämä Google on vaikuttanut merkittävästi sekä internetin käyttäjiin että teollisuuteen ja teknologiaan.

Lehti myös huomioi Googlen osakearvon kohoamisen liki 109 miljardiin euroon. Siten Google-hakukone on lähes saman arvoinen kuin teknologiajätti IBM.

- Kymmenen vuotta sitten Stanfordin yliopiston arvostetuimmat tutkijat eivät päässeet käsiksi sellaiseen tietomäärään kuin nykyisin päästään internetkahvilassa Bangladeshissa, Sergei Brin toteaa.

Googlen perustajat uskovat, että vain taivas on kattona menestystuotteen kehittämiselle ja hakukonetta kehitetään jatkossakin entistä toimivammaksi.

Muita ehdokkaita Vuoden miehiksi olivat mm. Japanin pääministeri Junichiro Koizumi ja Ukrainan presidentti Viktor Jushtshenko.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme