Mainos
Mainos

GM laajentaa autojen myyntiä Internetissä

Amerikkalainen autovalmistaja General Motors on ilmoittanut, että se laajentaa internet-myyntinsä 40 uuteen maahan. Mukaan tulevat mm. Japani, Kiina ja Thaimaa, joita GM pitää tulevaisuuden tärkeimpänä kasvualueenaan.

Autojen myynti Internetin kautta tulee laajennuksen myötä mahdolliseksi 3,5 miljardille ihmiselle eli yli puolelle ihmiskunnasta, GM:n edustaja kertoi Detroitissa. GM on jo myynyt autoja suoraan Internetin kautta mm. Britanniassa ja Taiwanissa. Laajentaminen on käynnissä myös Saksassa. Sen sijaan Yhdysvalloissa nettiautokaupan käynnistäminen on ollut hidasta, sillä Yhdysvalloissa perinteisillä autokauppiailla on vahva asema.

Brasiliassa GM myy Celta-pienautoaan enimmäkseen Internetin kautta. 25 000 noin 40 000 Celtasta on myyty verkon kautta, mikä tekee Brasilian GM:n Internetkaupasta johtavan verkkoautokaupan maailmassa. Ostaessaan auton Internetin kautta asiakkaat saavat tuntuvan alennuksen.

(STT-Reuters)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme