Mainos
Mainos

Googleen musiikkihaun ominaisuus

Internetin suosituimmaksi hakukoneeksi muotoutunut Google on lisännyt perussivulleen musiikkihaun, jonka avulla käyttäjä saa halutessaan hakutulosten listan kärkeen musiikkiaiheisen informaation.

Internetin suositun hakukoneen kehittänyt Google on lisännyt musiikkihaun netin perussivulleen. Uudistuksen on arvioitu olevan Googlen päänavaus musiikkibisneksen puolelle.

Uusi ominaisuus toimii siten, että Googlen käyttäjä saa halutessaan hakutulosten listan kärkeen musiikkiaiheisen informaation. Tähän lukeutuu esimerkiksi tietoa artistista sekä linkit hänen musiikkinsa saamiin arvosteluihin ja musiikin nettikauppoihin.

- Aiomme jatkossa vielä laajentaa musiikkihakujen mahdollisuuksia, kertoo Googlen edustaja Megan Quinn.

Firma ilmoitti samalla, että sillä ei ole aikeita avata nettiin omaa musiikin online-kauppaansa. Musiikkihaun saapuminen hakukoneelle on kuitenkin tulkittu niin, että Google haastaa sen myötä kilpailijansa kuten Yahoon, Applen ja Microsoftin.

(MTV3-STT-DPA)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme