Mainos
Mainos

Googlen älylaseille porttikielto baariin: "Rikkureille luvassa löylytystä"

Googlen uudet älylasit ovat vasta kehitysvaiheessa, mutta niille on annettu jo etukäteen kovasanainen porttikielto baariin.

Seattlessa sijaitseva The 5 Point Cafe -niminen baari haluaa suojella asiakkaidensa yksityisyyttä. Ravintola ei halua, että sen tiloissa kuvataan toisia ihmisiä älylasien avulla.

Ravintola ilmoittaa Facebook-sivuillaan, että se on ensimmäinen yritys Seattlessa, joka kieltää Googlen lasien käytön jo etukäteen. Viestissä todetaan humoristisesti, että "kiellon rikkojille on luvassa löylytystä".

GeekWire-julkaisu kertoo, että The 5 Point Cafen omistaja Dave Meinert vitsailee olevansa kova johtaja. Hän sanoo, että ravintolaan menneet ihmiset eivät halua tulla kuvatuiksi siellä ja päätyä välittömästi verkkosivuille.

Meinert myöntää, että osittain tempaus on vitsi, mutta siinä on myös vakavampi puoli:

– Emme anna ihmisten ottaa muista baarin asiakkaista kuvia luvattomasti, sillä kyseessä on kuitenkin eräänlainen yksityinen tila. Lasien pitäminen on ok, mutta en halua, että niitä pidetään päällä sisätiloissamme.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme