Mainos
Mainos

Googlen järisyttävä viestintäpalvelu floppasi

Hakukonejätti Googlen viime vuonna julkistama Wave-kommunikointipalvelu on osoittautunut epäonnistuneeksi hankkeeksi. Web-pohjaisen reaaliaikaisen palvelun oli tarkoitus mullistaa kommunikointia, tiedostojenliikuttelua ja ylipäänsä sähköpostia sekä sen käyttöä. Palvelussa oli mm. tehokkaat tekstinkäsittelyominaisuudet. Palvelun playback-mahdollisuudella pystyi kelaamaan keskusteluja ja katsomaan mitä kukin keskustelun osanottaja oli sanonut ja missä vaiheessa.

Google kertoo blogisivuillaan, että palvelu otettiin julkistustilaisuudessa hurraten vastaan. Nyt on kuitenkin osoittautunut, että Wave ei ole saanut odotettua käyttäjäkuntaa. Waven kehitys onkin päätetty lopettaa, mutta palvelu aiotaan pitää käynnissä ainakin vuoden loppuun asti. Wavessa käytettyjä tekniikoita aiotaan käyttää hyödyksi Googlen muissa projekteissa.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme