Mainos
Mainos

Gorbatshoville oma TV-ohjelma

Avoimuuspolitiikan aloittanut Mihail Gorbatshov on nyt jakamassa avoimuuttaan myös mediassa - televisiohaastattelijana. Gorbatshovista tulee m nchenläisen Zolzer Televisionin maailman johtohahmoista kertovan dokumenttiohjelma Secrets of Powerin haastattelija ja päätoimittaja.

Gorbatshovin haastalteltaviksi ovat lupautuneet mm. Palestiinan johtaja Jasser Arafat, paavi Johannes Paavali II, USA:n entinen presidentti George Bush, Saksan entinen ulkomaanministeri Hans-Dietrich Genscher sekä Etelä-Afrikan entinen presidentti Nelson Mandela. Gorbatshov haastattelee vieraitaan paikoissa, jotka viittaavat haastateltavan poliittiseen tai henkilökohtaiseen menneisyyteen.

On jopa suunniteltu, että Gorbatshov lähtisi kalastamaan jokun haastateltavansa kanssa. George Bushilla ja Gorbatshovilla on suunnitelmissa lähteä haastattelun aikana katsomaan pesäpalloa ja syömään texasilaista barbequeruokaa.

-Gorbatshov ei ole David Letterman, mutta hän on todella hauska. Hänellä on lahjoja viihdealalle, sanoo projektin edustaja Hebef Thorsten.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme