Mainos
Mainos

Habbo Hotelissa 1,6 miljoonaa hahmoa

Suomessa kehitetty Habbo Hotel -virtuaalihotelliin on rekisteröitynyt lähes 1,6 miljoonaa hahmoa ja palvelun suosio on edelleen kasvussa. Viime kuukausien aikana uusien kävijöiden rekisteröityminen on ollut erittäin nopeaa; uusi Habbo-hahmo syntyy joka 20 sekunti.

Habbo Hotelin on tuottanut verkkoviihdepalveluiden kehittämiseen erikoistunut suomalainen Sulake Labs Oy. Palvelu lanseerattiin Suomessa elokuussa 2000 nimellä Hotelli Kultakala, ja se on kerännyt lähes 400 000 rekisteröitynyttä virtuaalihahmoa.

Ensimmäinen Habbo Hotel, eli palvelun kansainvälinen versio, lanseerattiin Isossa-Britanniassa helmikuussa 2001 ja sinne on rekisteröitynyt jo yli 1,1 miljoonaa hahmoa. Tuorein lisäys Habbo-ketjuun lanseerattiin viime lokakuussa Sveitsissä yhteistyössä kansainvälisen mobiilioperaattori Orangen kanssa.

Hotelliin rekisteröityminen, siellä liikkuminen ja muiden käyttäjien kanssa chattailu on maksutonta. Palvelun ansaintalogiikka perustuu hotellin tarjoamien lisäpalvelujen käyttöön. Lisäpalvelut voi maksaa esimerkiksi matkapuhelimella, luottokortilla tai tavallisella puhelimella.

(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme