Mainos
Mainos

Hantro Time-lehden teknologialistalle

Oululainen teknologiayritys Hantro Products Oy on valittu ainoana suomalaisyrityksenä kansainvälisen uutislehti Timen vuosittaiselle 50 kuumimman eurooppalaisen teknologiayrityksen listalle.

Langattomaan videoteknologiaan keskittyvä Hantro on mukana listauksessa, koska sen liiketoiminta-alue nähdään yhtenä tulevaisuuden suurena kasvualueena.

Time-lehden Euroopan version julkaisema kuumimpien yritysten lista perustuu rahoittajien ja teknologia-alan asiantuntijoiden haastatteluihin. Nyt kolmatta kertaa julkaistulle listalle on päässyt Hantron ohella 12 langattoman teknologian yritystä. Lisäksi mukana on muun muassa bioteknologian yrityksiä.

Hantro Products Oy:n toimitusjohtaja Eero Kaikkonen on listalle pääsystä mielissään. -Pääsy valittuun joukkoon vahvistaa uskoamme siihen, että olemme tehneet oikeita ratkaisuja niin teknologian kuin liiketoimintamallienkin osalta, Kaikkonen toteaa.

Hantro perustettiin vuonna 1992, ja sen toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Espoossa sekä Saratogassa Kaliforniassa. Yritys työllistää tällä haavaa reilut 50 asiantuntijaa. Hantron liikevaihto oli vuonna 2001 vajaat miljoona euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme