Mainos
Mainos

Hauskat tekosyyt Pokémon Go’n pelaamiseen – sorrutko itse näihin?

Yhä useampi meistä on koukuttunut Pokémon Go -peliin, ja runsasta pelaamista selitellään hyvin erilaisin tavoin. Kuulostavatko nämä selitykset tutuilta?

Pari pokémonia lounastauolla ja illalla kunnon jahti lähimetsässä. Moni aikuinen selittelee pelaamistaan syillä, jotka näin jälkikäteen luettuina voivat aiheuttaa naurun pyrskähdyksiä. 

"Valvon lapsen pelaamista"

Moni vanhempi on lähtenyt mukaan Pokémon Go -pelin maailmaan sillä verukkeella, että heidän tulee valvoa lapsensa pelaamista. Kun metsissä näkee yhdessä lapsensa kanssa juoksevia vanhempia, voi vain miettiä, kumpi on pelistä enemmän innoissaan.

Parantaa mielenterveyttä

Pelin terveysvaikutukset ovat yksi syy ryhtyä pelaamaan Pokémon Go:ta. Pelin on todettu auttavan ihmisiä näkemään maailmaa, parantavan mielenterveyttä ja kehittävän sosiaalisia suhteita. Samat vaikutukset olisit voinut tietysti saavuttaa käymällä ystäviesi kanssa kahvilla.

Haluat olla mukana maailman menossa

Pokémon Go -pelistä puhutaan nyt joka puolella, etkä halua tuntea itseäsi ulkopuoliseksi. On ihan ymmärrettävää, että haluat pysyä mukana maailman menossa, mutta tekosyynä tämä on huono. Vai lähdetkö mukaan ihan jokaiseen villitykseen, joka maailmalla on meneillään?

Kohottaa kuntoa ja laihduttaa

Moni pelaaja on kertonut pelin auttavan heitä liikkumaan yhä enemmän. Moni uutisoinnista innostunut onkin ladannut sovelluksen motivoidakseen itseään liikkumaan enemmän. Kävely ilman älypuhelinta on nykypäivänä melko yliarvostettua.  

"Haluan kokea lapsuuden uudestaan"

Pokémon-kortit, televisiosarjat ja pelit ovat kuulunut monen elämään jo lapsuudessa. Tämä onkin tyypillisin selitys, millä aikuiset puolustelevat Pokémon Go -pelin pelaamista. Pikachu, valitsen sinut!

Hyvä tapa tavata uusia ihmisiä

Pokémon Go:n pelaajat ovat vähän kuin koiraihmisiä, he löytävät aina jotain yhteistä puhuttavaa. Latasitko sinä sovelluksen vain sen takia, että uskaltaisit avata suusi vieraiden ihmisten läheisyydessä? 

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme