Mainos
Mainos

Hittipeli Pokémon Go näkyy puhelinkaupoilla: ”Ensimmäinen sovellus, jonka takia puhelimia vaihdetaan uusiin”

Yhdessä yössä Suomenkin valloittanut hittipeli Pokémon Go on jättänyt jälkensä myös puhelinkauppaan, kertoo DNA tiedotteessaan.

Pokémon Go -pelin ilmiömäinen suosio alkaa näkyä myös myydyimpien puhelimien listalla, sillä monet pelaajat päivittävät puhelimiaan ja liittymiään pelikokemusta paremmin palveleviin nopeampiin versioihin.

– Kyseessä lienee nyt laajemmassa mittakaavassa ensimmäinen sovellus, jonka takia puhelimia vaihdetaan uusiin. Tietokonepuolellahan on tuttua, että varsinkin pelien vaatimusten kasvaessa myös laitetta pitää päivittää, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko tiedotteessa.

– Tämä ei kuitenkaan ole näkynyt puhelimissa vielä aiemmin. Nyt tämäkin tapahtui, ja mielenkiinnolla katsomme, miten tilanne kehittyy ja kuinka paljon tulee sovelluksia, joiden vaatimusten takia puhelimia vaihdetaan uusiin.

DNA Kaupan listaaman myyntitilaston mukaan eniten heinäkuussa myytiin Samsung Galaxy J5 -puhelinta, joka on varustettu isokokoisella HD-näytöllä. Kyseinen malli on ollut suosittu erityisesti nuorten keskuudessa.

Seuraavaksi myydyimpien listalla ovat Huawei Honor 7 ja Apple iPhone 6s, joiden nousua selittävät DNA:n mukaan ainakin osittain uuden mobiilipelin valtava suosio.

Aavikon mukaan varavirta-akkujen kysyntä on viime aikoina ”ponkaissut aivan uusiin lukemiin”.

DNA:n myydyimmät puhelimet heinäkuussa 2016:

  1. Samsung Galaxy J5
  2. Huawei Honor 7
  3. Apple iPhone 6s
  4. Huawei P8 Lite
  5. Apple iPhone 5 SE
  6. Huawei Honor 7 Lite
  7. Huawei Y360
  8. Huawei Y5
  9. Samsung Galaxy A3 (2016)
  10. Apple iPhone 5s

Myydyimmät puhelinmerkit heinäkuussa olivat järjestyksessä Samsung, Huawei, Apple ja Sony.


Tällainen on hittipeli Pokémon Go:Lähde: DNA

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme