Mainos
Mainos

HTV:n toimitusjohtaja vaihtuu

SWelcom-konserniin kuuluvan Helsinki Televisio Oy:n (HTV) toimitusjohtaja vaihtuu viimeistään maaliskuun 2004 lopussa, kun nykyinen toimitusjohtaja Markku Tuomola jättää tehtävänsä. Tuomola luopuu toimitusjohtajan paikasta perhesyistä.

HTV:n hallituksen puheenjohtajan Tapio Kalliojan mukaan uuden toimitusjohtajan etsiminen on jo aloitettu ja valinnassa pyritään etenemään ripeästi.

- Tuomolan aikana HTV:n toiminta on kehittynyt erittäin myönteisesti. Yhtiön näkymät ovat valoisat, ja uskonkin, ettei uuden vetäjän löytäminen ole kovin vaikeaa, Kallioja sanoo.

HTV on Suomen suurin kaapelitelevisioyhtiö. Sen laajakaistaverkkoon pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) on kytketty yli 247.000 taloutta. HTV aloitti digi-tv-lähetykset laajakaistaverkossaan kesällä 2001. HTV:n welho-laajakaistapalveluilla oli kesäkuussa 2003 noin 36 000 tilaajaa. HTV on osa SanomaWSOY:n sähköisen viestinnän liiketoimintaryhmää, SWelcomia.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme