Mainos
Mainos

Huomasitko jo? Instagram luopui tutusta sinisestä väristä

Instagram julkaisi uuden päivitetyn ulkoasun.

Ulkoasun muutoksen lisäksi myös Instagramin kameranäkymä muuttui: päivitetty versio on yksinkertaisempi ja siten kenties myös nopeampi käyttää.

Samalla Instagramin rinnakkaissovellusten Layoutin (sovellus kuvakollaasien tekoon), Boomerangin (sovellus minivideoiden tekoon) ja Hyperlapsen (sovellus nopeutettujen videoiden tekoon) logot saivat yhteneväisemmän ulkoasun.

Instagram kertoo blogissaan, että uudistunut ulkonäkö symboloi paremmin Instagramin mahdollistamaa elävää ja monipuolista tarinankerrontaa, jollaiseen palvelu myös pyrkii.

Aiemmin ulkoasua dominoinut sininen väri on poistunut kokonaan ja näkymä vaihtuu päivityksen myötä mustavalkoiseksi. Logosta sen sijaan löytyy väriä. 9GAG jakoi Facebook-sivullaan hauskan selityksensä Instagramin uuden logon värityksellä – voisiko sen suunnitteluprosessi olla näin yksinkertainen?

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Päivitetyn ulkoasun saa käyttöönsä päivittämällä sovelluksen. Päivitys on saatavilla kaikille laitteille.

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme