Mainos
Mainos

Huonoja uutisia Android-käyttäjille: Facebook onkin oikea akkusyöppö!

Facebook-sovellus kuluttaa erityisesti Android-käyttäjien akkua.

Kyseisen sovelluksen käyttäjät testasivat Facebook-sovelluksen akunkulutusta ja raportoivat kokeilusta Redditissä. Tulokset olivat yllättäviä: Facebook- sekä Facebook Messenger -sovellusten poistamisen jälkeen muut ladatut sovellukset toimivat 15 prosenttia tehokkaammin.

Myös Tech World Zone laittoi Facebook-sovelluksen pannaan. Tilalle testaaja latasi Metal-sovelluksen, joka avaa Facebookin selainversion suoraan puhelimen näytölle. Myös selainversion käyttäminen Facebookin omien sovellusten sijaan säästää akkua.

Viikon kokeilun jälkeen Huawei Nexus 6P -puhelimen akkua oli jokaisen päivän jälkeen jäljellä keskimäärin 20 prosenttia enemmän kuin ennen testijaksoa.

Tech World Zone kiteyttää, että Facebookin sovellusten poiston jälkeen akku ei ainoastaan kulunut loppuun hitaammin, mutta myös muut sovellukset toimivat huomattavasti tehokkaammin.


***


Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme