Mainos
Mainos

Hyvästi tavalliset selfiet, huvittava nakuilutrendi on vallannut Instagramin – julkaisisitko itse kuvan paljaista pakaroistasi?

Belfiet, eli esimerkiksi kireät treenipöksyt jalassa peilin kautta itse otetut selfiet ovat menneen talven lumia. Nyt ihmiset pyytävät muita ottamaan valokuvia omista paljaista pakaroistaan ja lataavat ne internetiin.

Paljaasta takapuolesta räpsäistyjä kuvia nimitetään englanniksi osuvasti bare-butt -selfieiksi. Häveliäämmän henkilön on ehkä vaikea ymmärtää psykologiaa netissä julkaistujen puolialastonkuvien takana, mutta sosiaalisessa mediassa seikkaillessa voi peppukuvien huomata olevan todellakin oikea, olemassa oleva ja ajankohtainen ilmiö.

Takapuolikuvia eivät ota vain julkkikset ja mallit, vaan trendi on suosittu myös niin sanotusti tavisten keskuudessa. Osa kuvista on sensuelleja ja esteettisyyttä tavoittelevia, osa rehellisesti koomisia.

Paljaita takapuolia hehkuttavalla Cheeky Exploits -Instagram-tilillä on 200 000 seuraajaa. Peput siis todella kiinnostavat tällä hetkellä.


Lähde: Scary Mommy

***

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme