Mainos
Mainos

IBM irtisanoo 4000 työntekijää

Yhdysvaltalainen tietokonejätti IBM irtisanoo mahdollisesti noin 4000 henkeä samalla, kun se saattaa päätökseen kauppansa PricewaterhouseCoopers LLC:n konsultointiyksiköstä.

IBM

Wall Street Journal -lehden mukaan IBM ei ole vielä päättänyt, kuinka monta työpaikkaa se vähentää Pricewaterhousesta ja kuinka monta IBM:n sisäisestä konsultointiyksiköstä.

Pricewaterhousen yksikössä työskentelee noin 30 000 henkeä ja IBM:n sisäisessä yksikössä on 50 000 työntekijää. Irtisanomisten arvellaan koskevan lähinnä tukihenkilöstöä. Suoraan asiakaspalveluun erikoistunut henkilöstö sitävastoin säilynee. IBM ei ole suostunut vielä kommentoimaan iritsanomisia tai niiden laajuutta.

PricewaterhouseCoopersin konsultointiyksikköä koskeva kauppa on tarkoitus saattaa päätökseen tämän kuun loppuun mennessä ja työvoimaleikkausten uskotaan tapahtuvan loppuvuodesta.
(MTV3)

Kommentoi

Uusimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme